- Beauty by Sonja

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gelnak
Gellaquers van O.P.I:
Tot wel 3 weken mooi gelakte nagels? Dat kan met de nieuwe Gel van O.P.I. U hoeft hier geen lange nagels voor te hebben!Wanneer u de nagels lakt met een nagellak heeft u daar vaak maar een hele korte tijd plezier van. De lak ziet er vaak na een dag of 2 niet meer mooi uit, soms zelfs korter. Ik gebruik gellaquers. Gellacq is een soort nagellak die je verhard onder een speciale lamp. Gellaquers zijn veel harder dal nagellak maar blijft toch flexibel. Gellaquers zijn ook altijd leuk voor op een feestje.

De meeste salons gebruiken gellaquers die ze er af moeten vijlen. Dat doen ze dan met freesmachientjes die zo een hoge snelheid hebben dat je nagels er warm en dun van worden. Hierdoor kunnen je eigen nagels behoorlijk beschadigen.  Mensen met deze ervaringen bezoeken daarna vaak mijn salon want  kunstnagels behoren geen pijn te doen! Ik gebruik echter een gel die je met een speciale soak van de nagels af kan weken. Er hoeft dus nauwelijks gevijld te worden en doordat ik alles met de hand vijl heb ik meer controle en blijven de eigen nagels behouden. Uiteraard is het een top gel die ongeveer 3 weken goed blijft zitten. Deze gel heb ik in vele kleuren maar ook french is mogelijk.

Service en garantie zijn erg belangrijk. Een nagels kan soms breken of loslaten. Dit gebeurd ook met de eigen nagels. U kunt bij mij altijd binnenlopen om het te laten repareren.

O.P.I is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. O.P.I is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. Bij O.P.I staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel op de eerste plaats. De Gelllaq is inmiddels een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren – zoals Mariah Carey, Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – letterlijk en figuurlijk op handen gedragen. Ondanks dat ben ik scherp geprijst!

IK DOE GEEN ACRYLNAGELS!
Gellaq by O.P.I


Gellak op de eigen nagels, in 1 kleur:
Gellak op de eigen nagels, French:
Extra's zoals glitters, enz:
Gellak door ons aangebracht
verwijderen wij kosteloos!
€37,50
€42,50
€29,95
€35,00
€6,00
Boek eenvoudig online, via onderstaand telefoonnummer kan natuurlijk ook.
Voor bestaande klanten: Wij hebben een nieuwe online agenda!
Wij zien u graag tegemoet op het volgende adres: Meerstraat 6 - Almere-Haven - Tel: 036-8444440.
- woensdag
- donderdag
- vrijdag
- zaterdag
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 17:00 uur
Kijk ook eens op: Telecombinatie Almere
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu