- Beauty by Sonja

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gezicht
Gezichtsverzorging:
Je huid, de scheiding tussen je lichaam en de buitenwereld, heeft het soms zwaar te verduren. Invloeden van buiten zorgen ervoor dat we de huid aandacht moeten geven om in topconditie te blijven. Vooral het gezicht is blootgesteld aan warmte/koude, vocht/droogte, vermoeidheid, etc etc. Maar je gezicht is ook je 'visitekaartje'. Het geeft de eerste indruk aan de mensen om je heen. Na een bezoek aan mijn salon kijk je weer met een frisse blik de wereld in.

Beauty by Sonja is  is gespecialiseerd in hoogwaardige huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Samen met u kijken wij welke behandelmethode het meest geschikt is voor u en uw huid. U kunt bij ons terecht voor een totale reiniging, peeling, acnebehandeling, anti-age behandelingen en veel meer.

De kracht van de natuur:
Henriëtte Faroche heeft een uitgebreide huidverzorgingslijn, waarbij alle producten en producten en behandelingen één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuiver natuurlijke producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. Aan het succes van Henriëtte Faroche ligt ten grondslag dat dit assortiment zéér persoonlijke, en op de klant afgestemde behandelingen en producten kan aanbieden. De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype. Het zijn top-salonproducten die amper duurder zijn dan bij de drogist. Ik heb een voor iedereen betaalbaar assortiment producten met: WAAR VOOR UW GELD! Zo heb ik al een 24-uurs gezichtscrème vanaf €14,95! Uiteraard zijn ze dermatologisch verantwoord en niet op dieren getest.

Boek eenvoudig online, via onderstaand telefoonnummer kan natuurlijk ook.
Voor bestaande klanten: Wij hebben een nieuwe online agenda!
Wij zien u graag tegemoet op het volgende adres: Meerstraat 6 - Almere-Haven - Tel: 036-8444440.
- woensdag
- donderdag
- vrijdag
- zaterdag
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 17:00 uur
Kijk ook eens op: Telecombinatie Almere
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu