- Beauty by Sonja

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Manicure:
De handen zijn de werktuigen van de mens. Om je handen in topconditie te brengen en te houden is het goed ze eens in de zoveel tijd eens extra te verzorgen d.m.v. een manicure. Middels een manicure krijgt u mooie soepele handen en verzorgde nagels/nagelriemen.  Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar zeker ook voor mannen. In mijn salon kunt u kiezen uit verschillende varianten. Ik gebruik hierbij uitsluitend producten van het topmerk O.P.I! Uw handen verdienen het beste!

Gellaquers van O.P.I:
Tot wel 3 weken mooi gelakte nagels? Dat kan met de nieuwe Gel van O.P.I. U hoeft hier geen lange nagels voor te hebben! Wanneer u de nagels lakt met een nagellak heeft u daar vaak maar een hele korte tijd plezier van. De lak ziet er vaak na een dag of 2 niet meer mooi uit, soms zelfs korter. Ik gebruik gellakkers. Gellak is een soort nagellak die je verhard onder een speciale lamp. Gellak is veel harder dal nagellak maar blijft toch flexibel. Gellak is ook leuk voor de teennagels of op een feestje.

De meeste salons gebruiken gellakkers die ze er af moeten vijlen. Dat doen ze dan met freesmachientjes die zo een hoge snelheid hebben dat je nagels er warm en dun van worden. Hierdoor kunnen je eigen nagels behoorlijk beschadigen.  Mensen met deze ervaringen bezoeken daarna vaak mijn salon want kunstnagels behoren geen pijn te doen! Ik gebruik echter een gel die je met een speciale soak van de nagels af kan weken. Er hoeft dus nauwelijks gevijld te worden en doordat ik alles met de hand vijl heb ik meer controle en blijven de eigen nagels behouden. Uiteraard is het een top gel die ongeveer 3 weken goed blijft zitten. Deze gel heb ik in vele kleuren maar ook french is mogelijk.

Service en garantie zijn erg belangrijk. Een nagels kan soms breken of loslaten. Dit gebeurd ook met de eigen nagels. U kunt bij mij altijd binnenlopen om het te laten repareren.
Manicure by O.P.I:


Kleine behandeling:
Vijlen van de nagels, scrubben/verzorging van de handen, lakken van de nagels met blanke lak.

Luxe behandeling:
Vijlen van de nagels, scrubben/verzorging van de handen, handbad,
nagelriemverzorging, lakken van de nagels met blanke lak & handcreme
deluxe.
€25,00

€30,00
€20,00

€25,00
Gellak by O.P.I


Gellak op de eigen nagels, in 1 kleur:
Gellak op de eigen nagels, French:
Extra's zoals glitters, enz:
€37,50
€42,50
€29,95
€35,00
€6,00
snel naar:
snel naar:
snel naar:
Alle benodigde maatregelen om Corona verspreiding tegen te gaan heb ik genomen. U kunt veilig bij mij een afspraak maken!

Boek eenvoudig online, via onderstaand telefoonnummer kan natuurlijk ook.
- woensdag
- donderdag
- vrijdag
- zaterdag
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 18:00 uur
09:30 - 17:00 uur
Wij zien u graag tegemoet op het volgende adres: Meerstraat 6 - Almere-Haven
Tel: 036-8444440.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu