Collagen goldmask behandeling van beautybysonja.nl - Beauty by Sonja

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Collagen goldmask:
Vanaf het 25e levensjaar wordt collageen minder in het lichaam aangemaakt en treedt een verslapping van de huid op. Collageen helpt de huid elastisch en stevig te houden. Het gouden masker van deze behandeling is enorm vocht inbrengend en wordt de hoeveelheid collageen in de huid weer aangevuld. Deze behandeling is echt een boost voor de huid en heeft een liftende werking. Het collageen masker is geschikt voor de onzuivere huid, verslapte huid of een rimpelige huid.

- De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
- Bij de dieptereiniging (scrub) van de huid worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
- Door middel van een vapozone komen poriën in het gezicht en hals goed open te staan om de werkende bestandelen goed op te nemen.
- Het collageen gouden masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan.
- Daarna wordt een Farmotique concentraat aangebracht voor extra voeding.
- Daarna wordt de 24h gezichtscrème aangebracht op het gelaat, hals en decolleté.
- Vervolgens krijgt u een lichte gezichtsmassage.
- De behandeling wordt afgemaakt met een Vitamin C oogcreme die helpt droogterimpeltjes en kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen en de huidstructuur te verbeteren.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en uw huid ziet er weer jonger uit!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu