Parafinne huidverbetering van beautybysonja.nl - Beauty by Sonja

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Paraffine huidverbetering:
Deze behandeling is speciaal voor mensen die hun huid willen verbeteren. De behandeling is voor mensen met een droge tot zeer droge huid, een vette huid,  een gevoelige huid, een beschadigde of een gedevitaliseerde rijpere huid.

- De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een relaxte behandeling.
- Bij de dieptereiniging (scrub) van de huid worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen.
- Door middel van een vapozone komen poriën in het gezicht en hals goed open te staan, waardoor een optimale opname van de werkzame stoffen wordt bereikt.
- Op gezicht en hals wordt een speciale ampul met zeer voedende bestanddelen aangebracht. Dit bestaat uit 100% natuurlijke etherische oliën. Ieder Henriëtte Faroche concentraat bevat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën gemengd met een basisolie. De basisolie zorgt ervoor dat de werkzame essentiële oliën hun werk kunnen doen in de huid.
- Over deze etherische oliën wordt een laagje paraffine aangebracht waardoor de huid wordt afgesloten met als gevolg dat de oliën optimaal door de huid worden opgenomen.
- Daarna wordt de 24h gezichtscrème aangebracht op het gelaat, hals en decolleté.
- Vervolgens krijgt u een lichte gezichtsmassage.
- De behandeling wordt afgemaakt met een Vitamin C oogcreme die helpt droogterimpeltjes en kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen en de huidstructuur te verbeteren.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu